Schrijfcoaching moet tot snelle resultaten leiden. Het is een intensieve manier om je schrijven te verbeteren. En schrijfcoaching hoeft niet duurder te zijn dan een training. Een tekstanalyse gecombineerd met één feedbacksessie waarin je ook schrijftips krijgt en theorie krijgt aangereikt, is een hele praktische en korte vorm van coaching. Schrijfcoaching is een persoonlijk traject, het is belangrijk dat het ‘klikt’? Nieuwsgierig wie ik ben? Dit ben ik.

Schrijfcoaching

Hoe ziet schrijfcoaching eruit? Denk aan een ȧ la cartemenu. We stellen het traject in overleg samen. Dit zijn de ingrediënten:

  • intake en offerte
  • tekstanalyse en feedback op tekst
  • advies en overleg (telefoon, e-mail, skype)
  • 1-op-1-sessies, zoveel als nodig
  • evaluatie en voortgangsadvies

Bij jou of bij mij op kantoor

Bijeenkomsten kunnen bij jou op kantoor plaatsvinden, of bij mij op kantoor in Oss. Alle schrijfcoachtrajecten beginnen met een intake waarin we jouw teksten bekijken, doelen opstellen en het verloop van het traject in kaart brengen. De kennismaking is kosteloos, en een offerte maak ik graag voor je.

Doe de leerstijl test

Meer weten over mijn coachaanpak?

Mijn coachtrajecten zijn informeel en jouw leerwensen en leerstijl zijn het uitgangspunt. Ben jij een doener, hou je van goede voorbeelden, of heb je liever modellen en theorie? Doe de test!

Doe de leerstijl test