Wie gingen je voor? Ik werk door het hele land en kom graag naar je toe. Referenties van tevreden opdrachtgevers vind je op deze website en op mijn Linked-Inpagina. Recent werkte ik voor:

  • Movir NV, Nieuwegein
  • ROC De Leijgraaf, Oss/Uden/Veghel
  • Van Straaten Post BV, Nieuwegein
  • Strict Academy, Vianen
  • BCN, Zwolle
  • Waterschappen Drents Overijsselse Delta en Scheldestromen

De trainingen die ik voor hen verzorgde zijn zeer divers: van klantgerichte brieven schrijven tot beleid schrijven in woord en beeld. Voor de Belastingdienst Eindhoven verzorgde ik een training Notuleren voor managementondersteuners. Het tenderteam van Brunel hielp ik om offertes bondiger en meer beeldend te maken.

Met net zo veel plezier werk ik als schrijftrainer voor een aantal grote, landelijke opleiders. Ik verzorg voor hen open trainingen, dat wil zeggen trainingen uit hun opleidingsgids ergens op locatie. Ik verzorg voor hen ook incompanytrajecten. Met de meeste opdrachtgevers werk ik al 15 of meer jaar samen.

 

Schrijf je in voor:

Voor IPV verzorg ik o.a. de trainingen Taal en Spelling voor Technici en Zakelijk Corresponderen. Kort, krachtig, praktisch!
Inschrijven via IPV

Voor Schouten & Nelissen werk ik incompany, en geef ik o.a. de driedaagse training Schrijven van beleidsteksten en adviezen. Verwen je lezers!
Inschrijven via Schouten & Nelissen

Met veel plezier verzorg ik voor Texperts een aantal schrijfworkshops. Plezierige, praktische schrijfochtenden waar je veel aan hebt! Wedden dat jij straks fluitend je klanten overtuigt?
Inschrijven via Texperts
“Ellis is als geen ander in staat om de wensen van opdrachtgevers te vertalen in een op maat gemaakte training. Zij volgt niet de gebaande paden. Zij is als geen ander in staat de medewerkers te enthousiasmeren. Daarnaast heeft zij meegewerkt onze correspondentie nog verder te verbeteren.”
Rene Visser, Movir NV