Noteer je dit even? is mijn eerste boek, en het beleefde twee succesvolle drukken bij uitgeverij Thema. Toen de tweede oplage op was, en ik het boek graag van passend videomateriaal wilde voorzien, was er in Thema’s portefeuille geen ruimte meer voor een derde, herziene uitgave. Op was op.

Maar ik kreeg van verschillende schrijftrainers en opdrachtgevers de vraag, of het boek nog zou verschijnen: in notuleertrainingen is het een graag geziene gast. Videofragmenten zouden het nog aantrekkelijker maken. Inmiddels zijn de heruitgaveplannen in een vergevorderd stadium. In het najaar verschijnt het nieuwe Noteer je dit even? Inhoudelijk geüpdatet , aangevuld en mooi gemaakt. Via mijn site en social media hou ik je op de hoogte van de voortgang en de plannen rondom de komst van dit oude/nieuwe boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *