Schrijfkanjers

Opdrachtgevers willen de zekerheid van continuïteit en kwaliteit. Om die reden vorm ik met ervaren collegafreelancers een schrijftrainerscollectief. Ik werk al heel lang met deze schrijfkanjers en het is fijn om samen te werken met mensen waarvan je weet dat ze dezelfde insteek hebben: praktisch en plezierig.

Wij verzorgen samen trajecten die een maatje te groot zijn om alleen uit te voeren, maken gebruik van elkaars aanvullende expertise en zijn elkaars back-up als een traject moet worden overgenomen. Dat laatste gebeurt zelden, maar het betekent dat ik mijn  opdrachtgevers en deelnemers de garantie kan bieden dat een training altijd doorgaat. Ik stel ze aan je voor.

Marga Hooyman

Marga Hooyman

Je wilt een effectieve tekst waarin je zegt wat je te zeggen hebt, een helder advies dat je met meer plezier schrijft of een offerte waar je klant niet omheen kan. Dat zijn resultaten van de trainingen die ik graag voor je verzorg! Hierbij zet ik mijn jarenlange ervaring als schrijftrainer in. Door mijn enthousiasme voor het vak en humor zijn de trainingen niet alleen effectief, maar ook leuk om te volgen! Lees wat ik je kan bieden op www.hooymanconnect.nl.

selma

Selma Rooseboom

Jij wilt vlot heldere teksten leren schrijven, ik help je graag! Hoe? Door jouw teksten als uitgangspunt te nemen. Goed voorbereiden, een krachtige opbouw neerzetten, prettig leesbare zinnen schrijven, foutloos spellen: ik leer het je. Je kunt van mij pittige feedback verwachten en praktische tips om elke schrijfklus comfortabel aan te kunnen. Ik heb ruim vijfentwintig jaar ervaring in het geven van schrijftrainingen, en ben ook thuis in snellezen, mindmappen en timemanagement. Bereik me via rooseboomtrainingen@planet.nl.

annie

Annie van Gansewinkel

Schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ooit was ik journalist, maar al heel lang werk ik als schrijftrainer én schrijver. Ik leer je graag hoe je mensen raakt met informatie, hoe je ze overtuigt en in beweging laat komen. Dan ervaar jij ook hoe leuk schrijven kan zijn. Ik geef uiteenlopende schrijftrainingen: ook voor cursussen webcare en creatief schrijven kun je bij mij terecht. Ontmoet me op www.annievangansewinkel.nl.

anja

Anja Geerts-Poppelaars

Ik ben Neerlandicus en Master NLP, en gek op taal. Ik verzorg al jaren trainingen op het terrein van schriftelijke communicatie. Werken aan effectieve en lezersgerichte teksten met mensen uit allerlei branches is voor mij de ultieme uitdaging. Plezier, persoonlijke betrokkenheid en passie zijn de drie waarden die centraal staan in mijn trainingen. Je kunt mij ook benaderen voor presentatietrainingen, gespreksvaardigheden en personal branding. Zie: www.taalzaken.nl.