Schrijfcoaching moet tot snelle resultaten leiden. Het is een intensieve manier om je schrijven te verbeteren. En schrijfcoaching hoeft niet duurder te zijn dan een training. Een tekstanalyse gecombineerd met één feedbacksessie waarin je ook schrijftips krijgt en theorie krijgt aangereikt, is een hele praktische en korte vorm van coaching. Schrijfcoaching is een persoonlijk traject, het is belangrijk dat het ‘klikt’? Nieuwsgierig wie ik ben? Dit ben ik.

Schrijfcoaching

Hoe ziet schrijfcoaching eruit? Denk aan een ȧ la cartemenu. We stellen het traject in overleg samen. Dit zijn de ingrediënten:

  • intake en offerte
  • tekstanalyse en feedback op tekst
  • advies en overleg (telefoon, e-mail, skype)
  • 1-op-1-sessies, zoveel als nodig
  • evaluatie en voortgangsadvies

In Oss en de rest van Nederland

Bijeenkomsten kunnen bij jou op kantoor plaatsvinden, of bij mij op kantoor in Oss. Alle schrijfcoachtrajecten beginnen met een intake waarin we jouw teksten bekijken, doelen opstellen en het verloop van het traject in kaart brengen. De kennismaking is kosteloos, en een offerte maak ik graag voor je.

Workshops

Misschien vind je het fijner om in een kleine groep aan de slag te gaan met je eigen tekst. Dat kan ook. Ik geef regelmatig workshops waarin deelnemers met eigen teksten aan de slag gaan rond een thema, bijvoorbeeld commercieel schrijven of bloggen. Op voorwaarde dat je leerwensen passen bij het aanbod, ben je daar van harte welkom. Staat de workshop van jouw smaak er niet bij? Informeer via de contactpagina naar alternatieven.

Doe de leerstijl test

Meer weten over mijn coachaanpak?

Lees het Hoe-boek voor de coach. En/of bel me. Op basis van jouw situatie, leerstijl en behoefte maak ik met plezier een offerte.

Doe de leerstijl test